FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog nesreće u Tušiloviću privremena regulacija prometa

ZAGREB, 27. lipnja 2004. (Hina) - Na D1 kod Tušilovića zbog teškeprometne nesreće promet se odvija naizmjeničnim propuštanjem pa semole vozači da poštuju privremenu regulaciju policije te da prilagodevožnju prilikom dolaska na mjesto nesreće.
ZAGREB, 27. lipnja 2004. (Hina) - Na D1 kod Tušilovića zbog teške prometne nesreće promet se odvija naizmjeničnim propuštanjem pa se mole vozači da poštuju privremenu regulaciju policije te da prilagode vožnju prilikom dolaska na mjesto nesreće.

U većem dijelu zemlje prometuje se nesmetano uz povoljne meteorološke uvjete.

Kolnik se obnavlja na cesti D21, od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje pa su mogući manji zastoji u vrijeme pojačanog prometa. Slično je i na Jadranskoj magistrali kroz Bakarac, Zadar (magistrala je zatvorena od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom), te na najjužnijoj dionici Raba - Klek.

Prometuje se dvosmjerno, sjevernim ili južnim trakom i na dionicama autocesta A3 Zagreb - Slavonski Brod.

Danas je od 12 do 23 sata zabranjen promet vozuilima najveće dopuštene mase veće od 7,5 tona.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je teretni promet na izlazu iz Hrvatske, a putnički se odvija nesmetano.

Cestom D2 do GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom od 6 do 22 sata zabranjen je promet teretnim vozilima mase iznad 7,5 tona nosivosti, osim vozilima s dozvolom i vozilima opskrbe.

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički promet je preusmjeren naDuboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti u Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajektni promet je redovit.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙