FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog nesreće na cesti Zagreb- Brezovica vozi se obilazno

ZAGREB, 25. lipnja 2004. (Hina) - Zbog teške prometne nesreće koja sedogodila na cesti Zagreb-Brezovica, Brezovička cesta na dijelu odkućnog broja 118 zatvorena je za sav promet pa se obilazno voziGolobreškom i Desprinskom cestom, javio je HAK.
ZAGREB, 25. lipnja 2004. (Hina) - Zbog teške prometne nesreće koja se dogodila na cesti Zagreb-Brezovica, Brezovička cesta na dijelu od kućnog broja 118 zatvorena je za sav promet pa se obilazno vozi Golobreškom i Desprinskom cestom, javio je HAK.

Zbog velikog odrona kamenja na dionicu ceste Gornje Jelenje- Meja koja prilazi Jadranskoj magistrali promet se odvija samo jednim trakom.

Ceste su mokre u većem dijelu zemlje – suhe su pretežno na srednjem i južnom Jadranu. Promet je uglavnom slab do srednjeg intenziteta.

Skela kod Jasenovca, do daljnjega, ne plovi zbog kvara na motoru.

Obnova kolnika na D21, od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje, stvara zastoje za jačeg prometa. Slično je i na Jadranskoj magistrali kroz Bakarac, te kroz Zadar (zatvorena je magistrala od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom), i duž dionice Raba-Klek.

Promet je povremeno usporen i na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod, jer se zbog obnove kolnika pojedinim dionicama vozi dvosmjerno, sjevernim ili južnim trakom.

Zabrane za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na snazi sutra u subotu od 4 do 14 sati, te u nedjelju od 12 do 23 sati.

Veći je priljev putničkih vozila na ulazu u Hrvatsku preko graničnog prijalaza Macelj, ostalima ona prometuju uredno. Teretna vozila preko Bajakova trenutno izlaze iz Hrvatske bez zadržavanja.

Cestom D2 od graničnog prijelaza Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom od 6 do 22 sati zabranjen je promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 tona (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari ipak je moguće obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙