FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NJEMAČKA: PODLEGLA TREĆA ŽRTVA PROMETNE NEZGODE

ZAGREB, 19. lipnja 2004. (Hina) - Četverogodišnja djevojčica treći jesmrtno stradali član hrvatske obitelji koja je u subotu ujutrodoživjela tešku prometnu nesreću na jugu Njemačke, doznaje se uministarstvima unutarnjih i vanjskih poslova.
ZAGREB, 19. lipnja 2004. (Hina) - Četverogodišnja djevojčica treći je smrtno stradali član hrvatske obitelji koja je u subotu ujutro doživjela tešku prometnu nesreću na jugu Njemačke, doznaje se u ministarstvima unutarnjih i vanjskih poslova.

Djevojčica Lucija Radić podlegla je teškim tjelesnim ozljedama u klinici u Deggendorfu, kamo je prebačena nakon nesreće koja se u subotu u ranim jutarnjim satima dogodila u blizini bavarskog grada Straubinga.

Na mjestu nesreće poginuli su njezina majka Snježana Radić (38) iz Bjelovara i majčin brat Mario Posavec (27) iz Zagreba. Otac Robert Radić (36), koji je upravljao vozilom, zadobio je lakše, a sestre Magdalena (7) i Anamarija (8) po život opasne ozljede.

Do nesreće je došlo kada se 19-godišnji vozač iz Freisinga pod utjecajem alkohola vozio automobilom u krivom smjeru u trenutku nailaska automobila Opela Zafire hrvatskih registarskih oznaka. Vozač koji je skrivio nesreću teže je ozlijeđen.

Od hrvatskih se vlasti doznaje da je bjelovarska obitelj namjeravala posjetiti rodbinu u blizini Nuernberga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙