FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đapić: u Slavonskome Brodu bit će stožer za sastav nove lokalne vlasti u tom kraju

SLAVONSKI BROD, 26. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik HSP-a Anto Đapićizjavio je danas u Slavonskome Brodu da ta stranka na sljedećimlokalnim izborima očekuje odlične rezultate u cijeloj Slavoniji, a uBrodsko-posavskoj županiji i Slavonskome Brodu, kako predviđa, bit ćestožer za sastav nove vlasti.
SLAVONSKI BROD, 26. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik HSP-a Anto Đapić izjavio je danas u Slavonskome Brodu da ta stranka na sljedećim lokalnim izborima očekuje odlične rezultate u cijeloj Slavoniji, a u Brodsko-posavskoj županiji i Slavonskome Brodu, kako predviđa, bit će stožer za sastav nove vlasti.

Na lokalnim razinama moguća je i koalicija s HSS-om u sredinama gdje naša čelništva procijene da je to programski ili politički opravdano, rekao je Anto Đapić, koji je u Slavonskome Brodu sudjelovao na stranačkom izbornom skupu. Za predsjednika brodsko-posavskoga Županijskog vijeća Hrvatske stranke prava ponovno je izabran dr. Tomislav Vlajnić iz Slavonskoga Broda, koji je bio i jedini kandidat za tu dužnost.

U izjavi za novinare Đapić je ocijenio da plakati s likom generala Mirka Norca koji se pojavljuju nisu usmjereni protiv Vlade. "Premijer Sanader je s tim u vezi nespretno reagirao. Dijelio je lekcije o tome tko je veliki, a tko mali Hrvat", rekao je među ostalim Anto Đapić.

Kako je izjavio, Vlada svojom parlamentarnom većinom u Saboru onemogućava raspravu o suradnji Hrvatske s Haagom. HSP očekuje da će se u nastavku saborske sjednice, prije ljetne stanke, omogućiti rasprava o haaškim optužnicama, a ako se to ne dogodi, ta će stranka, rekao je, pojačati izvanparlamentarne aktivnosti.

(Hina) xvruž yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙