FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MILITANTI UBILI 11 OSOBA U INDIJSKOM KAŠMIRU

NEW DELHI, 26. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Najmanje 11 osoba, među kojimajedna žena i dijete, poginulo je u sjevernoj indijskoj državi Jammu iKašmir u napadu koji se pripisuje muslimanskim militantima, uočiindijsko-pakistanskih pregovora o kašmirskom problemu, izvijestila jeu subotu policija.
NEW DELHI, 26. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Najmanje 11 osoba, među kojima jedna žena i dijete, poginulo je u sjevernoj indijskoj državi Jammu i Kašmir u napadu koji se pripisuje muslimanskim militantima, uoči indijsko-pakistanskih pregovora o kašmirskom problemu, izvijestila je u subotu policija.

Napad se dogodio u petak kasno navečer u udaljenom selu Poonch u području Surankote oko 300 km sjeverno od Jammua, izvijestila je agencija UNI pozivajući se na policijske izvore.

Većina žrtava bili su članovi seoskog odbora za obranu, što su ih, kao i u drugim selima, osnovali i naoružali indijska vojska i policija želeći na taj način seljanima pomoći u obrani od sličnih napada.

U napadu za koji još nitko nije preuzeo odgovornost, ozlijeđeno je 15 osoba. Policija je stigla u selo kako bi istražila slučaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙