FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kod tunela Sv. Rok zbog bure i dalje ograničena brzina vožnje; promet pojačan

ZAGREB, 26. lipnja 2004. (Hina) - Zbog bure na dionici autoceste A1južno od tunela Sv. Rok brzina vožnje ograničena je na 60-80 km/h,izvijestio je u 10,50 sati Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 26. lipnja 2004. (Hina) - Zbog bure na dionici autoceste A1 južno od tunela Sv. Rok brzina vožnje ograničena je na 60-80 km/h, izvijestio je u 10,50 sati Hrvatski autoklub.

Na D1 od Karlovca promet je povremeno pojačan u oba smjera, a prosječna brzina vožnje je 60-80km/h. Na naplatnim postajama Karlovac i Lučko veća je koncentracija vozila uglavnom prema sjeveru, ali promet nije bitno usporen. Na autocesti A6 od Vrata jadrana prema tunelu Učka promet je znatno usporen i putuje se u koloni, jednako kao i dijelom ceste od Opatije prema Lovranu.

U preostalom dijelu zemlje prometuje se redovno, jer su i vremenski uvjeti dobri.

Na dionici autoceste A1 Bosiljevo-Mala Kapela zbog održavanja uređenih hortikulturnih površina između 97. i 96. km zatvoren je pretjecajni trak, pa se usporeno prometuje voznim.

Do 14 sati zabranjen je promet teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, a sutra od 12-23 sata.

Skela kod Jasenovca ponovno plovi.

Graničnim se prijelazima uglavnom prometuje uredno. Veći je priljev putničkih vozila, no samo na Bajakovu čekaju do 15-ak minuta. Teretna vozila Bajakovo prelaze u koloni dugoj 3-4 km.

Teretna vozila iznad 7,5t na putu prema Sloveniji prometna policija isključuje iz prometa zbog zabrane koja je tamo na snazi do 13 sati, pa vozači mole da do daljnjega ne voze prema Sloveniji, kako bi se izbjegle gužve.

U trajektnim pristaništima nema čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙