FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ČEŠKI MAĐIONIČAR OTKRIO SMISAO ŽIVOTA

JAROMER, 25. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Češki mađioničar koji jedobrovoljno proveo deset dana zatvoren u lijesu u sklopu svog nastupaodržanog u okviru gradskog festivala, izjavio je kako je vrijemeproveo "spavajući i meditirajući o smislu života".
JAROMER, 25. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Češki mađioničar koji je dobrovoljno proveo deset dana zatvoren u lijesu u sklopu svog nastupa održanog u okviru gradskog festivala, izjavio je kako je vrijeme proveo "spavajući i meditirajući o smislu života".

"Život je vrlo kratak i svaki dan treba maksimalno iskoristiti", zaključio je Zdenek Zahradka nakon dobrovoljnog boravka u lijesu.

Organizatori Europskog festivala mađioničara izjavili su da je Zahradka, poznatiji pod umjetničkim imenom Fakir Ben Ghan, izgubio 8,5 kg, jer tijekom deset dana nije jeo ni pio. Mađioničaru je bio osiguran dotok zraka te je mogao komunicirati s prijateljima koji su mu pružali potporu kroz otvor u lijesu. Njegovo fizičko stanje stalno je pratila dežurna ekipa liječnika. Zahradka je kazao kako su mu sedmi i deveti dan bili najteži, ali je unatoč tomu po završetku pothvata, iz lijesa izašao s osmijehom na licu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙