FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla na autocesti Karlovac - Zagreb i u Gorskom kotaru

ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Magla na autocesti Zagreb-Karlovac teu Gorskom kotaru između tunela Sleme i Tuhobić mjestimice smanjujevidljivost na 150 metara , a u ostalom dijelu zemlje promet se odvijauz povoljne meteorološke prilike i srednjeg je intenziteta,izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Magla na autocesti Zagreb-Karlovac te u Gorskom kotaru između tunela Sleme i Tuhobić mjestimice smanjuje vidljivost na 150 metara , a u ostalom dijelu zemlje promet se odvija uz povoljne meteorološke prilike i srednjeg je intenziteta, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Danas će biti svečano puštena u promet obnovljena dionica D1 kod Debelog Brda. Normalizaciju prometa tom dionicom očekujemo poslijepodne.

Završeni su radovi na A6 Rijeka –Zagreb od čvora Oštrovica do čvora Delnice i ona je rano jutros puštena u promet.

Na dionicama na kojim traju radovi na obnovi i izgradnji cesta i cestovnih objekata mogući su kraći zastoji, izvijestio je Hrvatski autoklub (AHK).

Zbog spajanja dionice u gradnji Jušići-Jurdani, autoceste A7 Rijeka-Rupa, na postojeću dionicu od čvora Matulja, za sav promet zatvorena je dionica od čvora Matulji do Jušića. Promet ide obilazno. Od Rijeke prema Rupi: obilaznica-čvor Diračje-Kastav-Jušići-Rupa ili obilaznica-čvor Matulji-Matulji-Jušići-Rupa (i obratno). Od Pule ili Opatije prema Rupi obilazak je: Matulji-Jušići-Rupa (i obratno). Radovi će trajati do 21. lipnja. ž

Zbog radova na D21, od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje, vozi se usporeno i otežano.

Na dijelu autoceste Jastrebarsko-Zagreb, zbog obnove asfalta vozne trake od 14. do 11. km, promet do 18. lipnja ide samo pretjecajnim trakom.

Između tunela Sveti Rok i Krpani, na dijelu autoceste A1 Zagreb-Split, zatvoreni su vozni i zaustavni trak.

Na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod, zbog obnove sjevernoga kolnika na dionicama Kutina-Popovača-Križ Novoselec, te Lužani-Nova Gradiška vozi se dvosmjerno južnim trakom. Obnavlja se i južni kolnik na dionicama Ivanja Reka-Ivanić Grad i Novska-Okučani pa promet ide dvosmjerno sjevernim trakom, uz ograničenje brzine na 80 km/h.

Dionica ceste D5 Virovitica-Terezino Polje, zatvorena je od Virovitice do Lukača. Vozi se obilazno: Suhopolje-Gradina-Lukač-D5-Terezino Polje, odnosno Terezino Polje-Lukač-Rogovac-D2-Đurđevac.

Na jadranskoj magistrali (D8) mogući su zastoji zbog radova na dionicama Šibenski most-nadvožnjak Šubićevac i Raba-Klek, a u Zadru je magistrala zatvorena od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom.

Kod Brinja na D23 traju radovi na nadvožnjaku Vranjić, a promet se propušta svakog sata po 15 minuta.

Na graničnim prijelazima putnički promet odvija se redovno.

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama, bez čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙