FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUTIN: RUSKA VOJNA NAZOČNOST NA KAVKAZU BIT ĆE POJAČANA

VLADIVOSTOK, 24. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik VladimirPutin je u četvrtak, nakon pobunjeničkog napada izvedenog u utorak uIngušetiji, u kojem je poginulo 95 osoba, najavio kako će ruska vojnanazočnost na Kavkazu biti pojačana.
VLADIVOSTOK, 24. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik Vladimir Putin je u četvrtak, nakon pobunjeničkog napada izvedenog u utorak u Ingušetiji, u kojem je poginulo 95 osoba, najavio kako će ruska vojna nazočnost na Kavkazu biti pojačana.

"Povećat ćemo naše napore u sjevernom Kavkazu dok ne dosegnemo potrebnu kvantitetu i posebno ćemo pojačati našu vojnu nazočnost", kazao je Putin koji se nalazi u posjetu Ribačiji, podmorničkoj bazi na Kamčatki.

"Odluka je donesena da se u Ingušetiji rasporedi regimenta koja ovisi o ministarstvu unutarnjih poslova i da posebno pojačamo jedinice ministarstva obrane", dodao je ruski predsjednik ne dajući dodatna pojašnjenja.

No, kako je istaknuo Putin, situacija na sjevernom Kavkazu nije poremećena posljednjim napadom u Ingušetiji. "Situacija je stabilna i nema sumnje da će tako i ostati", kazao je Putin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙