FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOSTAR: KONCERT MAKSIMA MRVICE

MOSTAR, , 23. lipnja 2004. (Hina) - Međunarodno poznati hrvatskipijanist Maksim Mrvica održao je u utorak navečer u Mostaru, u sklopukulturne manifestacije "Dani Matice hrvatske Mostar 2004.", koncert iprovirao svoj novi album "The Piano Player".
MOSTAR, , 23. lipnja 2004. (Hina) - Međunarodno poznati hrvatski pijanist Maksim Mrvica održao je u utorak navečer u Mostaru, u sklopu kulturne manifestacije "Dani Matice hrvatske Mostar 2004.", koncert i provirao svoj novi album "The Piano Player".

To je, kako je službeno rečeno, prvi Mrvičin koncert u Europi nakon nedavne turneje po azijskim zemljama na kojoj je predstavljao svoj novi album. Producent promocije Mrvičina albuma Nikša Bratoš najavio je na konferenciji za novinare da će nakon Mostara uslijediti devet koncerata Maksima Mrvice po Hrvatskoj.

"Mrvičin novi album je kombinacija klasične i popularne glazbe", rekao je Bratoš.

Maksim Mrvica je rekao, kako svojom glazbom, odnosno kombinacijom klasične i popularne glazbe, približava klasičnu glazbu mladima i pridonosi njezinu širenju.

Po procjenama organizatora, Mrvičin mostarski koncert je pratilo oko dvije tisuće posjetitelja. Osim publike u velikoj dvorani Hrvatskog doma "Herceg Stjepan Kosača", u kojoj je Mrvica nastupio, ispred doma je bio postavljen video ekran, na kojemu su Mrvičino muziricanje izravno pratili oni koji nisu mogli stati u dvoranu. Njegov boravak u Mostaru popraćen je iznimnim publicitetom, lokalni su ga mediji predstavljali kao "jednog od vodećih pijanista u svijetu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙