FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SUKOBI U DVJEMA REPUBLIKAMA NA GRANICI S ČEČENIJOM

MOSKVA, 21. lipnja 2004. (Hina/AFP) - U Dagestanu i u Ingušetiji,dvjema republikama koje graniče s Čečenijom, izbili su sukobi u kojimaje poginulo više osoba, izvijestile su u noći s ponedjeljka na utorakruske novinske agencije pozivajući se na dužnosnike u timrepublikama.
MOSKVA, 21. lipnja 2004. (Hina/AFP) - U Dagestanu i u Ingušetiji, dvjema republikama koje graniče s Čečenijom, izbili su sukobi u kojima je poginulo više osoba, izvijestile su u noći s ponedjeljka na utorak ruske novinske agencije pozivajući se na dužnosnike u tim republikama.

"Borci su ušli u Nazran (ingušetijsku prijestolnicu), Karabulak i Sleptovsk", druga dva ingušetijska grada, izjavio je za agenciju Interfax voditelj službenog zastupništva Ingušetije u Moskvi.

"Na lice mjesta poslano je policijsko pojačanje, mobilizirane su sve snage sigurnosti", kazao je za Interfax ravnatelj ureda ingušetijskog predsjednika Murat Ziazikov.

Sukobi su izbili i u Mahačkali, prijestolnici Dagestana, javlja Interfax, pozivajući se na dužnosnike dagestanskog ministarstva unutarnjih poslova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙