FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BRITANSKA VOJSKA SVOJA TRI BRODA I OSAM VOJNIKA SMATRA NESTALIMA

BAGDAD, 21. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Britanska vojska objavila je uponedjeljak da tri svoja broda i osmoricu članova posade koji su bilina njima smatra nestalima na delti Eufrata i Tigrisa, Šatu El-Arabu,nakon što je iranska televizija objavila uhićenje osam vojnika izapljenu triju brodova.
BAGDAD, 21. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Britanska vojska objavila je u ponedjeljak da tri svoja broda i osmoricu članova posade koji su bili na njima smatra nestalima na delti Eufrata i Tigrisa, Šatu El-Arabu, nakon što je iranska televizija objavila uhićenje osam vojnika i zapljenu triju brodova.

"Možemo potvrditi da su tri manja broda Kraljevske mornarice i osam članova posade jutros nestali", izjavio je glasnogovornik britanske vojske.

"Posljednje mjesto na kojem znamo da su bili je (rijeka na iransko-iračkoj granici) Šat El-Arab. Zasad nemamo drugih pojedinosti", rekao je.

Iranska državna televizija Al-Alam prije je objavila da je iranska mornarica u ponedjeljak presrela tri britanska bojna broda koji su ušli iranske teritorijalne vode i uhitila svih osam članova posade.

U prilogu je također rečeno da su britanski vojnici priznali da su se tamo našli greškom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙