FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAKAŠVILIJEVA STRANKA POBJEDNIK IZBORA U ADŽARIJI, PREMA PRVIM REZULTATIMA

BATUMI, 21. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Politička grupacija koju podupiregruzijski reformatorski predsjednik Mahail Sakašvili odnijela jepremoćnu pobjedu na nedjeljnim lokalnim izborima u Adžariji, regiji ukojoj je svojedobno bujao separatizam, objavilo je u ponedjeljakizborno povjerenstvo, navodeći preliminarne rezultate.
BATUMI, 21. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Politička grupacija koju podupire gruzijski reformatorski predsjednik Mahail Sakašvili odnijela je premoćnu pobjedu na nedjeljnim lokalnim izborima u Adžariji, regiji u kojoj je svojedobno bujao separatizam, objavilo je u ponedjeljak izborno povjerenstvo, navodeći preliminarne rezultate.

Savez Sakašvili-Pobjednička Adžarija vodi s oko 75 posto prikupljenih glasova, dok joj je najbliži suparnik, Republikanska stranka, osvojila 9 posto, a nijedna od preostalih osam izbornih lista ne dobija više od 3 posto glasova, izjavio je tajnik izbornog povjerenstva Gizo Mčedlidze.

Na izborima se bira 30 članova Vrhovnog vijeća, koji će potom izabrati predsjednika na položaj koji je prošlog mjeseca napustio protjerani Aslan Abašidze.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙