FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: BRAĆA SKELIN DRUGI U LUZERNU I DRUGI U SVJETSKOM KUPU

LUZERN, 20. lipnja (Hina) - Braća Siniša i Nikša Skelin osvojili sudrugo mjesto u finalnoj utrci Svjetskog veslačkog kupa u dvojcu bezkormilara na Crvenom jezeru u Luzernu. Tim drugim mjestom braća Skelinzauzeli su i drugo mjesto u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa izaTalijana Giuseppea De Vite i Darija Larija, pobjednika u Luzernu.
LUZERN, 20. lipnja (Hina) - Braća Siniša i Nikša Skelin osvojili su drugo mjesto u finalnoj utrci Svjetskog veslačkog kupa u dvojcu bez kormilara na Crvenom jezeru u Luzernu. Tim drugim mjestom braća Skelin zauzeli su i drugo mjesto u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa iza Talijana Giuseppea De Vite i Darija Larija, pobjednika u Luzernu.

De Vita i Lari slavili su u vrlo zanimljivoj završnici u kojoj su se za pobjedu borila tri čamca, talijanski, hrvatski i kanadski. Na kraju su Talijani bili najbrži s vremenom 6:36.64 minuta, braća Skelin zaostali su na drugom mjestu za 64 stotinke, dok su Kanađani David Calder i Kyle Hamilton, koji su vodili u prve tri četvrtine utrke na kraju bili treći sa 67 stotinki zaostatka.

REZULTATI:

1. Italija 6:36.64

2. HRVATSKA 6:37.28

3. Kanada 6:36.31

4. Velika Britanija 6:48.00

5. Njemačka 6:51.64

6. Argentina 7:13.39

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙