FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: DINAMO ZRINJEVAC - POBJEDNIK ATLETSKOG KUPA HRVATSKE

VARAŽDIN, 6. lipnja 2004. (Hina) - Atletski klub Dinamo Zrinjevacukupni je pobjednik Atletskog kupa Hrvatske za seniore čije je finalejučer i danas održano u Varaždinu.
VARAŽDIN, 6. lipnja 2004. (Hina) - Atletski klub Dinamo Zrinjevac ukupni je pobjednik Atletskog kupa Hrvatske za seniore čije je finale jučer i danas održano u Varaždinu.

Atletičarke i atletičari zagrebačkog Dinama Zrinjevca su sakupili 317 bodova, drugo mjesto pripalo je zagrebačkoj Mladosti sa 198, a treće riječkom Kvarneru sa 163 boda.

U muškoj konkurenciji Dinamo Zrinjevac je osvojio 165, Mladost 134, a Varaždin 104 boda, dok su i kod atletičarki članice Dinama Zrinjevca bile prve sa 152 boda ispred riječkog Kvarnera sa 120 i osječke Slavonije 74 boda.

Najvrjedniji rezultat drugog dana natjecanja postavila je olimpijka Ivana Brkljačić koja je po prohladnom vremenu bacila kladivo na 67,83 m.

"Ivana pokazuje stalnu formu i na svakom natjecanju mogla bi s ovakvim rezultatom ići u finale, a uvjeren sam da će izboriti i olimpijsko finale u Ateni", optimistički je zaključio izbornik naše atletske reprezentacije Žarko Martinek. U bacanju kladiva juniorka Valentina Srša je rezultatom 62,48 m prvi put u karijeri na službenom natjecanju "prebacila" drugu našu olimpijku Sanju Gavrilović koja je imala hitac od 61,62 m.

Pored dobrih rezultata bacačica kladiva najvrjedniji rezultat drugog dana istrčala je 16-godišnja članica zagrebačke Mladosti Danijela Grgić koja je 200 m istrčala u vremenu 23,96 sek. Tim rezultatom Grgić je potvrdila normu za Svjetsko juniorsko prvenstvo što će se u srpnju održati u talijanskom Greossettu gdje će nastupiti na 200 i 400 m.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙