FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SVE SPREMNO ZA SUTRAŠNJE OTVARANJE 46. SVJETSKOG VOJNOG KOŠARKAŠKOG PRVENSTVA

NAŠICE, 18. lipnja 2004. (Hina) - Uoči sutrašnjeg početka 46.svjetskog vojnog prvenstva u košarci, koje će se sve do 26. lipnjaodržavati u Našicama, Valpovu i Belišću, danas je u Našicama održanatiskovna konferencija.
NAŠICE, 18. lipnja 2004. (Hina) - Uoči sutrašnjeg početka 46. svjetskog vojnog prvenstva u košarci, koje će se sve do 26. lipnja održavati u Našicama, Valpovu i Belišću, danas je u Našicama održana tiskovna konferencija.

Uz predsjednika Organizacijskog odbora - brigadira Dragu Matanovića i njegovog zamjenika - pukovnika Jerka Filipovića, nazočni su bili i brigadir Andre Teri - službeni predstavnik CISM-e, bojnik Gerard Buse - predsjednik tehničke komisije za košarku u organizaciji CISM-e te brigadir Mete Erokai i bojnik Mihael Tilens - članovi tehničke komisije.

Istaknuto je kako je sve spremno za početak prvenstva. Večeras će se u 20 sati izvući parovi za natjecanje, a prve utakmice prvenstva odigrat će se sutra u sportskoj dvorani u Našicama, s početkom u 14 te u 16 sati. Sutra u 18.30 bit će upriličeno svečano otvorenje 46. svjetskog vojnog košarkaškog prvenstva uz prigodan program.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙