FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSTAVLJEN PROJEKT IZGRADNJE POSLOVNOG TORNJA "ZAGREB TOWER"

ZAGREB, 17. lipnja 2004. (Hina) - Ulagači i izvođači radova u izgradnjiposlovnog tornja "Zagreb Tower" objavili su danas početak gradnje teposlovne zgrade.
ZAGREB, 17. lipnja 2004. (Hina) - Ulagači i izvođači radova u izgradnji poslovnog tornja "Zagreb Tower" objavili su danas početak gradnje te poslovne zgrade.

Riječ je o poslovnom tornju ovalna oblika s 21 katom i pridruženom osmerokatnom pravokutnom zgradom, a nalazit će se na uglu Ulice grada Vukovara i Radničke ceste.

U "Zagreb Tower" bit će uloženo 50 milijuna eura, a gradnja počinje na jesen, a završava u roku od dvije godine, izvijestio je član Uprave investitora projekta hrvatsko-austrijskog društva „Zagreb Tower" d.o.o Nicholas Etheridge.

Arhitektonska rješenja tornja izradio je arhitektonski ured „ATP Zagreb Projektiranje" d.o.o., a građevne radove izvodit će austrijska tvrtka "Porr".

Zainteresiranim strankama vlasnici zgrade ponudit će u najam 30.000 četvornih metara poslovnih prostora i dva kata podzemnih garaža s 468 parkirališnih mjesta, rekao je direktor ATP-a Zagreb Otto Barić.

Po njegovoj procjeni objektom će se koristiti 1000 do 1200 osoba na dan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙