FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GROZNI: ZGRADA DRŽAVNOG VIJEĆA POGOĐENA IZ RAKETNOG BACAČA

GROZNI: ZGRADA DRŽAVNOG VIJEĆA POGOĐENA IZ RAKETNOG BACAČAGROZNI , 27. svibnja 2004. (Hina) - Na sjedište čečenskog Državnogvijeća, jednog od glavnih tijela proruske uprave u Čečeniji, nepoznatesu osobe u četvrtak ujutro iz raketnog bacača ispalile granatu te suprema zgradi pucale iz strojnica, no ljudskih žrtava nije bilo,izvijestila je čečenska uprava.
GROZNI , 27. svibnja 2004. (Hina) - Na sjedište čečenskog Državnog vijeća, jednog od glavnih tijela proruske uprave u Čečeniji, nepoznate su osobe u četvrtak ujutro iz raketnog bacača ispalile granatu te su prema zgradi pucale iz strojnica, no ljudskih žrtava nije bilo, izvijestila je čečenska uprava.

"Ima materijalne štete, ali na sreću nema žrtava. Jedna je djevojčica lakše ozlijeđena kada ju je pogodila krhotina stakla", rekao je neimenovani dužnosnik Vijeća.

Spomenuta zgrada obnovljena je nakon samoubilačkog napada automobilom bombom u prosincu 2002. kada je poginulo 80 osoba.

Šef Državnog vjieća Husein Isajev ubijen je 9. svibnja, istodobno kad i čečenski predsjednik Ahmad Kadirov u napadu na nogometnom stadionu za koji je odgovornost preuzeo radikalni pobunjenički vođa Šamil Basajev.

(Hina) xmh ysb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙