FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POTPREDSJEDNIK KINESKE VLADE SUTRA U POSJETU HRVATSKOJ

ZAGREB, 15. lipnja 2004. (Hina) - Potpredsjednik kineske vlade ZengPeiyan će se u srijedu, tijekom posjeta Hrvatskoj, sastati spremijerom Ivom Sanaderom, potpredsjednicom Vlade i ministricomobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadrankom Kosorte predsjednikom Hrvatske gospodarske komore Nadanom Vidoševićem,navodi se u utorak u službenim priopćenjima.
ZAGREB, 15. lipnja 2004. (Hina) - Potpredsjednik kineske vlade Zeng Peiyan će se u srijedu, tijekom posjeta Hrvatskoj, sastati s premijerom Ivom Sanaderom, potpredsjednicom Vlade i ministricom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadrankom Kosor te predsjednikom Hrvatske gospodarske komore Nadanom Vidoševićem, navodi se u utorak u službenim priopćenjima.

Visoki kineski dužnosnik se s premijerom Sanaderom i potpredsjednicom Vlade Jadrankom Kosor sastaje u srijedu prije podne, dok će se s predsjednikom HGK-a Vidoševićem sastati popodne. Tom će prilikom, kako je najavljeno, razgovarati o aktualnom stanju kineskog gospodarstva i gospodarskim odnosima dviju zemalja. Na susretu u HGK-u biti će nazočni i predstavnici 20-ak hrvatskih tvrtki, poput Podravke, Agrokora, Ingre, Varteksa i INA-e.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙