FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTAR ZNANOSTI U POSJETU PORTUGALU

LISABON, 14. lipnja 2004. (Hina) - U okviru svoga posjeta Portugalu,ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac susreo se sministricom znanosti i visokoga obrazovanja Gracom Carvalho, s kojomje razmijenio mišljenje o stanju hrvatsko-portugalske znanstvene ivisokoškolske suradnje te razmotrio mogućnosti za realizaciju nekolikozajedničkih znanstvenih i sveučilišnih projekata
LISABON, 14. lipnja 2004. (Hina) - U okviru svoga posjeta Portugalu, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac susreo se s ministricom znanosti i visokoga obrazovanja Gracom Carvalho, s kojom je razmijenio mišljenje o stanju hrvatsko-portugalske znanstvene i visokoškolske suradnje te razmotrio mogućnosti za realizaciju nekoliko zajedničkih znanstvenih i sveučilišnih projekata

Kako je u ponedjeljak priopćeno, ministrica Graca Carvalho složila se s ocjenom kako treba obostrano poraditi na daljnjem jačanju međusobne suradnje te sa zadovoljstvom prihvatila poziv da službeno posjeti Republiku Hrvatsku.

Ministar Primorac također se susreo s britanskim ministrom sporta s kojim je razmotrio suradnju na zajedničkim projektima. Tom je prilikom ministar Richard Caborn prihvatio inicijative za daljnju suradnju.

Ministar Primorac održao je kratak sastanak i sa švicarskim ministrom obrane i sporta i potpredsjednikom Švicarske Konfederacije, Samuelom Schmidom, te primio čelnike švicarske nogometne reprezentacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙