FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NOKIA SMANJILA BROJ MOBITELA KOJI PLANIRA LANSIRATI U 2004.

HELSINKI, 14. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Vodeći svjetski proizvođačmobitela, Nokia snizila je danas broj novih mobitela koje je planiralaove godine lansirati na tržište sa 40 na 35, nakon što je revidiralasvoje planove u dijelu poslovanja vezanom za istraživanje i razvoj.
HELSINKI, 14. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Vodeći svjetski proizvođač mobitela, Nokia snizila je danas broj novih mobitela koje je planirala ove godine lansirati na tržište sa 40 na 35, nakon što je revidirala svoje planove u dijelu poslovanja vezanom za istraživanje i razvoj.

"Tijekom proljeća proveli smo analize našeg plana; revidirali smo tajminge i smanjili naš portfolio, dodavši neke nove proizvode i ubrzavši lansiranje drugih, no tijekom toga procesa neke smo proizvodne planove ukinuli", izjavio je izvršni direktor kompanije Jorma Ollila.

U nastojanju da vrati dio izgubljenih klijenata, Nokia je ranije najavila da će ove godine lansirati 40 novih mobilnih telefona. Danas je lansirala pet novih, među kojima i 6630 za brze mreže, za koji ističe da je najmanji na svijetu.

Ta finska kompanija izgubila je tržišne udjele od svojih rivala poput američke Motorole i južnokorejskog Samsunga u proteklih nekoliko mjeseci, među ostalim i zbog nedostatka jeftinijih modela telefona s kamerama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙