FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DRŽAVNI TAJNIK BAKOTA U FINSKOJ

ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvuvanjskih poslova Gordan Bakota boravio je 31. svibnja i 1. lipnja2004. u radnom posjetu Finskoj gdje je u susretu s državnimpodtajnikom za upravne poslove u finskom Ministarstvu vanjskih poslovaHannu Himaneom razgovaro o mogućnostima suradnje dvaju ministarstva.
ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvu vanjskih poslova Gordan Bakota boravio je 31. svibnja i 1. lipnja 2004. u radnom posjetu Finskoj gdje je u susretu s državnim podtajnikom za upravne poslove u finskom Ministarstvu vanjskih poslova Hannu Himaneom razgovaro o mogućnostima suradnje dvaju ministarstva.

Na sastanku državnog tajnika Bakote s glavnim direktorom za europske poslove finskog Ministarstva vanjskih poslova Janom Storeom, finska je strana istaknula svoju podršku hrvatskim eurointegracijskim aktivnostima, istaknuvši da Finska želi da na sastanku Europskog vijeća Republika Hrvatska dobije status kandidata za članstvo u Europskoj uniji kao i točan datum započinjanja pristupnih pregovora.

Državni tajnik Bakota posjetio je i finsko Ministarstvo financija te Vladinu Agenciju za javnu upravu, gdje su predstavljene mogućnosti prenošenja finskih iskustava u procesu reorganizacije i prilagodbe državne i lokalne uprave u procesu pristupanja Europskoj uniji, navodi se na u priopćenju MVP RH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙