FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: zbog neprilagođene brzine u prometnoj nesreći poginula djevojka, a vozač i dvojica suputnika teško ozlijeđeni

ZAGREB, 13. lipnja 2004. (Hina) - Zbog neprilagođene brzinedvadesetogodišnjeg vozača uvjetima na kolniku jutros je u prometnojnesreći na Gračanskoj cesti poginula devetnaestogodišnja djevojka, avozač i još dvojica devetnaestogodišnjaka zadobili su teške tjelesneozljede, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka (PUZ).
ZAGREB, 13. lipnja 2004. (Hina) - Zbog neprilagođene brzine dvadesetogodišnjeg vozača uvjetima na kolniku jutros je u prometnoj nesreći na Gračanskoj cesti poginula devetnaestogodišnja djevojka, a vozač i još dvojica devetnaestogodišnjaka zadobili su teške tjelesne ozljede, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Dvadesetogodišnji vozač jutros je oko 4,46 sati zbog neprilagođene brzine sletio sa ceste. U automobilu je bilo troje suputnika. Devetnaestogodišnja djevojka Marija Ljuština od zadobivenih ozljeda preminula ej u bolnici Rebro, gdje je prevezena kolima Hitne pomoći.

Vozač i devetnaestogodišnji mladić zadobili su teške tjelesne ozljede opasne po život, a drugi teško ozlijeđeni devetnaestogodišnjak je izvan životne opasnosti, rečeno je u PUZ-u.

Policija je očevidom utvrdila da putnici u vozilu nisu bili vezani, ali je najvjerojatniji razlog nesreće neprilagođena brzina uvjetima na kolniku i neiskustvo mladog vozača, rečeno je u policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙