FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vodnjan: u prometnoj nesreći jedna osoba poginula, a petero teško ozlijeđeno

VODNJAN, 13. lipnja 2004. (Hina) - Teška prometna nesreća u kojoj jejedna osoba poginula dok ih je petero teško ozlijeđeno, dogodila sejutros u 1,45 sati na magistralnoj cesti Rijeka - Pula kod ulaza uVodnjan kada je vozač policijskog kombija marke mercedes sprinterprevozeći ilegalce iz BiH, uhićene kod Buzeta, u velikom zavojuizgubio kontrolu nad vozilom, prešao na lijevu stranu kolnika i zabiose u stablo.
VODNJAN, 13. lipnja 2004. (Hina) - Teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula dok ih je petero teško ozlijeđeno, dogodila se jutros u 1,45 sati na magistralnoj cesti Rijeka - Pula kod ulaza u Vodnjan kada je vozač policijskog kombija marke mercedes sprinter prevozeći ilegalce iz BiH, uhićene kod Buzeta, u velikom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na lijevu stranu kolnika i zabio se u stablo.

Tom je prigodom život izgubio 27-godišnji državljanin BiH A.K., dok su njegovi sunarodnjaci 19-godišnji A. S., 19-godišnji V.A., 24-godišnji J.M. i 23-godišnji R.K. u vrlo kritičnom stanju te su s teškim i po život opasnim ozljedama hospitalizirani u pulskoj Općoj bolnici.

Vozač policijskog kombija 27-godišnji policajac iz Buzeta Z.Ž. zadobio je teške ozljede koje nisu opasne po život, ali je zbog razderotina na licu i ozljede oka ipak zadržan u pulskoj Općoj bolnici.

Očevid su obavili istražni sudac Županijskog suda u Puli Eugen Kustijanac i zamjenik županijskog državnog odvjetnika Bruno Ivinić. U izjavi novinarima Bruno Ivinić je rekao kako se pretpostavlja da je uzrok te teške i tragične nesreće najvjerojatnije sklizak kolnik i neprilagođena brzina, a tijekom očevida je utvrđeno kako nesreći nisu prethodili tragovi kočenja.

Po riječima Ivinića policijsko vozilo s uhićenim bosansko-hercegovačkim izbjeglicama iz Buzeta je krenuo prema Puli, gdje se trebala priskrbiti potrebna dokumentacija kako bi se bosansko-hercegovački ilegalci odvezli do sabirnog centra Ježevo kod Zagreba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙