FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čazma: Dvanaestogodišnji dječak podletio pod automobil; preminuo do bolnice

ZAGREB/ČAZMA, 8. lipnja 2004. (Hina) - Dvanaestogodišnji dječak jutrosje smrtno stradao od siline udarca automobila koji je na njega naletiou Dapcima kod Čazme kada je pretrčavao cestu u namjeri da ne zakasnina školski autobus, izvijestila je Policijska upravabjelovarsko-bilogorska.
ZAGREB/ČAZMA, 8. lipnja 2004. (Hina) - Dvanaestogodišnji dječak jutros je smrtno stradao od siline udarca automobila koji je na njega naletio u Dapcima kod Čazme kada je pretrčavao cestu u namjeri da ne zakasni na školski autobus, izvijestila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Od siline udarca dječak je zadobio ozljede opasne po život, a preminuo je u kolima Hitne pomoći na putu prema bolnici u Zagrebu.

Nesreća se dogodila jutros oko 6,40 sati. Pred dvadesetogodišnjeg vozača iz Bjelovara, koji je upravljao "opel astrom" vozeći iz smjera Čazme prema Ivanić Gradu, u Dapcima je istrčao dvanaestogodišnji dječak iz Marčana u namjeri da pretrči cestu i stigne na školski autobus. Vozač je prednjom desnom stranom "opel astre", bjelovarske registracije, udario u dječaka kojega je silina udarca podignula na poklopac motora, a zatim odbacila na kolnik.

Istražni sudac Županijskog suda, koji je obavio očevid, zatražio je provođenje obdukcije preminulog dječaka i izvanredni tehnički pregled "opel astre". Dvadesetogodišnji vozač odmah je testiran, ali nije registrirana reakcija na alkohol. U Domu zdravlja Čazma vozaču su uzeti krv i urin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙