FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PAKISTAN: UHIĆENI OSUMNJIČENI ZA NEUSPJELI NAPAD NA VISOKOG VOJNOG ČASNIKA

ISLAMABAD, 11. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Pakistanske vlasti uhitile sunekoliko osoba pod sumnjom da su imale veze s neuspjelim pokušajemubojstva generala Ahsana Salima Hayata, zapovjednika vojnih snaga uKarachiju, rekao je u petak policijski zapovjednik Tariq Jameel.
ISLAMABAD, 11. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Pakistanske vlasti uhitile su nekoliko osoba pod sumnjom da su imale veze s neuspjelim pokušajem ubojstva generala Ahsana Salima Hayata, zapovjednika vojnih snaga u Karachiju, rekao je u petak policijski zapovjednik Tariq Jameel.

"Uhitili smo radi ispitivanja nekoliko osoba u području u kojem je pronađeno vozilo koje je sudjelovalo u zasjedi", rekao je Jameel.

Nepoznati napadači u četvrtak su napali konvoj vozila u kojemu je bio Hayat, ubivši 11 i ranivši 13 ljudi. U eksploziji bombe nedaleko od mjesta napada nije bilo žrtava ni materijalne štete, a još jedna eksplozivna naprava pronađena je i onesposobljena.

Pakistan je osnovao istražni tim na čelu sa zamjenikom šefa policije Fayaazom Lagharijem koji će pokušati rasvijetliti pojedinosti pokušaja ubojstva, izvedenog samo dan nakon krvavog obračuna paravojnih snaga i pretpostavljenih pripadnika al-Qaide na jugu Pakistana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙