FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ALBANSKA POLICIJA PREDALA UNMIK-U TROJICU KOSOVSKIH ALBANACA

PRIŠTINA, 9. lipnja 2004. (Hina) - Albanska policija predala jeMeđunarodnoj policiji na Kosovu trojicu kosovskih Albanaca, navodnopripadnika tzv. Albanske nacionalne armije (ANA), koji su uponedjeljak uhićeni u Tirani.
PRIŠTINA, 9. lipnja 2004. (Hina) - Albanska policija predala je Međunarodnoj policiji na Kosovu trojicu kosovskih Albanaca, navodno pripadnika tzv. Albanske nacionalne armije (ANA), koji su u ponedjeljak uhićeni u Tirani.

Florim Ejupi, Faik Shaqiri i Xhevat Kosumi osumnjičeni za terorističke akte počinjene na Kosovu, predati su policiji UNMIK-a na graničnom prijelazu s Kosovom.

Albanska nacionalna armija u srijedu je na Internetu objavila priopćenje kojim odbacuje tvrdnje albanskog tiska u Tirani da su trojica uhićenih kosovskih Albanaca članovi Albanske nacionalne armije.

Florim Ejupi osumnjičen je uz ostalo za ubojstvo 11 Srba na sjeveru Kosova 2001. Iste godine pobjegao je pod nerazjašnjenim okolnostima iz zatvora u američkoj vojnoj bazi na Kosovu Bondsteel i od tada se skrivao u Tirani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙