FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GABON: BLIZU OBALE SRUŠIO SE ZRAKOPLOV S 27 PUTNIKA, IZ MORA SPAŠENO 7 PUTNIKA

LIBREVILLE, 8. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Putnički zrakoplov ukojemu je bilo najmanje 27 osoba i članova posade, srušio se u utoraku more ispred obale Gabona, a francuski vojnici uspjeli su iz moraizvući sedam putnika koji su odmah prebačeni u bolnicu u Librevilleu,izvijestili su dužnosnici zrakoplovne tvrtke Gabon Express.
LIBREVILLE, 8. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Putnički zrakoplov u kojemu je bilo najmanje 27 osoba i članova posade, srušio se u utorak u more ispred obale Gabona, a francuski vojnici uspjeli su iz mora izvući sedam putnika koji su odmah prebačeni u bolnicu u Librevilleu, izvijestili su dužnosnici zrakoplovne tvrtke Gabon Express.

Zrakoplov je letio na liniji Libreville - Franceville, koji se nalazi na jugoistoku te bivše francuske kolonije. Prema izjavi neimenovanog zaposlenika zrakoplovne tvrtke Gabon Express, zrakoplov se srušio vrlo blizu obale.

Naftom bogati Gabon jedna je od najbogatijih afričkih država. Oko 1,3 milijuna stanovnika, prema podacima Središnje svjetske banke godišnje per capita zaradi 4700 američkih dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙