FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog prometne nesreće otežan promet zagrebačkom obilaznicom kod Buzina

ZAGREB, 21. svibnja 2004. (Hina) - Zbog teške prometne nesreće koja sejutros oko 5,20 sati dogodila na zagrebačkoj obilaznici kod Buzina,promet tom cestom otežan je u oba smjera, a kolona vozila dugačka jenekoliko kilometara, doznaje se u policiji.
ZAGREB, 21. svibnja 2004. (Hina) - Zbog teške prometne nesreće koja se jutros oko 5,20 sati dogodila na zagrebačkoj obilaznici kod Buzina, promet tom cestom otežan je u oba smjera, a kolona vozila dugačka je nekoliko kilometara, doznaje se u policiji.

Prometnu nesreću izazvao je 29-godišnji državljanin Srbije i Crne Gore koji je vozio kamion niških registracijskih oznaka.

Nakon što mu je na kamionu pukla guma naglo je skrenuo udesno i naletio na automobil "renault laguna" mariborskih registracija kojim je upravljao 42-godišnj Č. Z.

Šleper i automobil su zatim probili zaštitnu ogradu koja razdvaja smjerove kretanja obilaznice, a kamion je potom udario u "golf" zagrebačkih registracijskih oznaka, koji se kretao sjevernim kolnikom u smjeru zapada.

Šleper je i nakon tog udara nastavio vožnju, a zaustavio se kada se prevrnuo u jarak pored kolnika.

U nesreći su teško ozlijeđene dvije osobe iz "renaulta lagune" i jedna iz "golfa", a liječnička im je pomoć pružena u bolnici Rebro.

Više informacija o ovom događaju policija je najavila nakon dovršetka očevida.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙