FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hrvatski proizvođači naoružanja na pariškom sajmu vojne opreme Eurosatory

ZAGREB, 8. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatski proizvođači naoružanja ivojne opreme za kopnenu vojsku predstavit će svoje proizvode na sajmuvojne opreme Eurosatory koji će od 14. do 18. lipnja biti održan uParizu, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.
ZAGREB, 8. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatski proizvođači naoružanja i vojne opreme za kopnenu vojsku predstavit će svoje proizvode na sajmu vojne opreme Eurosatory koji će od 14. do 18. lipnja biti održan u Parizu, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Dvanaest hrvatskih tvrtki svoje proizvode predstavit će na na zajedničkom štandu površine 100.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog prostora.

Među njima su hrvatsko-njemačka tvrtka Šestan-Bush koja će predstaviti novi patent kacige s višom razinom sigurnosti i tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila koja će predstaviti dagmanove sustave kojima se može modernizirati tenk T72.

Članica Uprave Đure Đakovića Specijalna vozila Zdenka Kos očekuje da će tenk dagman biti gotov do 2005., nakon što se na njemu obave vojna ispitivanja.

Zajednički nastup hrvatskih tvrtki ove godine prvi puta organizira Hrvatska gospodarska komora (HGK), rekao je direktor sektora za industriju HGK-a Miljenko Babić.

Najavio je da će hrvatski izložbeni prostor posjetiti ministar obrane Berislav Rončević, a bit će priređen i domjenak za vojne izaslanike smještene u Parizu i predstavnike vojne industrije.

"Predstavljanjem svojih proizvoda, naši proizvođači imaju priliku proširiti tržište, povećati plasman robe i podići razinu tehnologije", rekao je Babić.

Na međunarodnoj izložbi naoružanja kopnene vojske i protuzrakoplovne opreme Eurosatory predstavit će se nekoliko tisuća izlagača iz čitavog svijeta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙