FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: IZLOŽBA FOTOGRAFIJA STEFANA LUPINA U SARAJEVU

ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Lupinovi radovi imaju "izuzetnudokumentarističku i umjetničku vrijednost", ocjenjuje sarajevsko"Oslobođenje" u osvrtu na izložbu "Moji anđeli" fotografa StefanaLupina, koja je u okviru Dana hrvatske kulture u BiH otvorena u petak u sarajevskoj galeriji Collegium Artisticum.
ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Lupinovi radovi imaju "izuzetnu dokumentarističku i umjetničku vrijednost", ocjenjuje sarajevsko "Oslobođenje" u osvrtu na izložbu "Moji anđeli" fotografa Stefana Lupina, koja je u okviru Dana hrvatske kulture u BiH otvorena u petak u sarajevskoj galeriji Collegium Artisticum.

"Ovo je izložba s nevjerojatnim spojem etike i estetike, bez obzira što nam se možda na prvi pogled čini da je surovo iznositi takvu patnju. Ipak istina je da ta patnja postoji i to ne samo u Zagrebu. Ona je tu oko nas, stvarnija od života koji živimo. Stefan Lupino ne zatvara oči pred njom, a ne bismo smjeli ni mi. Sve napisano čini se bezvrijednim čak suvišnim, jer ove fotografije treba doživjeti", piše sarajevski list o fotografijama koje je Lupino snimio na onkološkom odjelu zagrebačke Klinike za dječje bolesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙