FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Božjakovina preuzela još 1,15 posto dionica Kutjeva d.d.

VARAŽDIN/ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Tvrtka Božjakovina iz Dugogsela, temeljem ponude za preuzimanje, preuzela je ukupno 24.517dionica koje čine 1,15 posto temeljnog kapitala tvrtke Kutjevo d.d.,pa je u vlasništvu Božjakovine sada ukupno 77,16 posto dionicaKutjeva.
VARAŽDIN/ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Tvrtka Božjakovina iz Dugog sela, temeljem ponude za preuzimanje, preuzela je ukupno 24.517 dionica koje čine 1,15 posto temeljnog kapitala tvrtke Kutjevo d.d., pa je u vlasništvu Božjakovine sada ukupno 77,16 posto dionica Kutjeva.

Ponuda za preuzimanje objavljena je sredinom travnja ove godine, a u Izvješću o preuzimanju, koje danas prenosi Varaždinska burza, stoji kako Božjakovina sada raspolaže s ukupno 1,649.148 dionica Kutjeva.

Za svaku otplaćenu dionicu Kutjeva Božjakovina je ponudila cijenu od 6,50 kuna, a za svaku neotplaćenu isti iznos umanjen za iznos obveze otplate tih dionica prema Hrvatskom fondu za privatizaciju.

Kako u Izvješću o preuzimanju stoji da tijekom preuzimanja nije bilo izmjena ponude, vrijednost preuzetih dionica kreće se oko 160 tisuća kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙