FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VINKOVCI: Za predsjednika vukovarsko-srijemskog HSP-a ponovno izabran Antun Žagar

VINKOVCI, 6. lipnja 2004. (Hina) - Na Izborno zboru Hrvatske strankeprava (HSP) za Županijsko vijeće Vukovarsko-srijemske županije, zapredsjednika vijeća izabran je Antun Toni Žagar, koji je i do sadaobnašao tu dužnost.
VINKOVCI, 6. lipnja 2004. (Hina) - Na Izborno zboru Hrvatske stranke prava (HSP) za Županijsko vijeće Vukovarsko-srijemske županije, za predsjednika vijeća izabran je Antun Toni Žagar, koji je i do sada obnašao tu dužnost.

Time su završeni unutarstranački izbori HSP-a Vukovarsko-srijemske županije.

Obraćajući se članovima Izbornog zbora u Vinkovcima predsjednik HSP-a Anto Đapić usprotivio se, kako je rekao, "sada već jasnoj strategiji Vlade da pristane na sve što od nje traži EU te susjedi Italija i Slovenija".

"Nedopustiva je trgovina s hrvatskim pravima", istaknuo je predsjednik HSP-a, dodajući kako HSP nema ništa protiv Vlade Ive Sanadera ali će se boriti protiv politike Vlade prema europskim integracijama.

HSP naime ocjenjuje kako "koncepcija sustavnog pristajanja na ucjene koje dolaze iz EU i nekih njezinih članica neće dobro odjeknuti u budućim pregovorima Hrvatske s EU".

Na Izbornom zboru HSP-a za stranačko Županijsko vijeće Vukovarsko- srijemske županije birani su i članovi Nadzornog odbora i Suda časti i četvero članova Glavnog stana stranke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙