FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Za predsjednika sisačke podružnice HSP-a ponovno izabran Damir Marić

ZAGREB, 29. svibnja 2004. (Hina) - Na Petom zboru sisačke podružniceHrvatske stranke parava (HSP) danas je za predsjednika ponovno izabranDamir Marić, član sisačkoga Gradskog poglavarstva.
ZAGREB, 29. svibnja 2004. (Hina) - Na Petom zboru sisačke podružnice Hrvatske stranke parava (HSP) danas je za predsjednika ponovno izabran Damir Marić, član sisačkoga Gradskog poglavarstva.

Marić je ponovno izabran za predsjednika na zatvorenoj sjednici, nije imao protukandidata, a u nastupnom govoru najavio je da će sisački HSP i dalje raditi na komunalnim i gospodarskim projektima bitnim za poboljšanje kvalitete života Siščana.

Podsjetio je da je HSP na posljednjim lokalnim izborima u svibnju 2001. godine osvojio 12 posto glasova i četiri mjesta u sisačkome Gradskom vijeću.

Zajedno s HDZ-om, HKDU-om i Demokratskom strankom umirovljenika (DSU), HSP sudjeluje u gradskoj vlasti, te ima tri člana u Gradskome poglavarstvu, od kojih je jedno volontersko mjesto zamjenika gradonačelnika.

Sisački HSP ostvario je vrlo dobre rezultate i na prošlogodišnjim mjesnim izborima, na kojima je potvrdio da je treća politička stranka, nakon HDZ-a i SDP-a, a pobijedio je u prigradskome naselju Komarevu, ključnome mjestu za obranu Siska u Domovinskom ratu.

Marić je ustvrdio kako bi HSP ostvario još bolje rezultate da njegove inicijative i projekte nije blokirao ili preuzeo HDZ. Pritom je istaknuo da je HSP, "iako nije ostvario sve planirane i pokrenute projekte, prepoznat po poštenom odnosu prema građanima.

Zboru sisačkoga HSP-a bili su nazočni predsjednik Glavnog stana te stranke i zamjenik sisačko-moslavačkog župana Velimir Kvesić i predsjednik sisačko-moslavačkoga Županijskog vijeća HSP-a i saborski zastupnik te stranke Pejo Trgovčević.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙