FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ĐAPIĆ NAJAVIO KANDIDATURU ZA OSJEČKOG GRADONAČELNIKA

OSIJEK, 4. lipnja 2004. (Hina) - Večerašnjom izbornom skupštinomosječke podružnice Hrvatske stranke prava (HSP) ta stranka najavljujepočetak predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore koji će seodržati sljedeće godine, rekao je u Osijeku predsjednik HSP-a AntoĐapić, najavivši svoju kandidaturu za osječkog gradonačelnika.
OSIJEK, 4. lipnja 2004. (Hina) - Večerašnjom izbornom skupštinom osječke podružnice Hrvatske stranke prava (HSP) ta stranka najavljuje početak predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore koji će se održati sljedeće godine, rekao je u Osijeku predsjednik HSP-a Anto Đapić, najavivši svoju kandidaturu za osječkog gradonačelnika.

"Očekujemo dobre izborne rezultate jer smatramo da smo po snazi ravnopravni HDZ-u", kazao je Đapić, ocijenivši kako su se tijekom proteklih godina u osječkoj sredini profilirali "u snažnu i respektabilnu stranku".

Osvrnuvši se na aktualnu političku situaciju, Đapić je rekao da je odgoda primjene odluke o proglašenju ribolovno-ekološke zone "izuzetno loš potez vladajuće stranke".

Zamjerio je što se "Hrvatska na ponižavajući način priprema za ulazak u EU".

Za predsjednika osječke podružnice HSP-a - "Ante Paradžik" ponovno je izabran dosadašnji predsjednik Gordan Matković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙