FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: EP KAJAK-KANU - HRVATSKI PREDSTAVNICI BEZ FINALA

SKOPLJE/ZAGREB, 6. lipnja (Hina) - Zadnji dan Europskog prvenstvaslalomaša-divljevodaša u Skoplju nije dobro prošao za naše kajakaše ikanuiste.
SKOPLJE/ZAGREB, 6. lipnja (Hina) - Zadnji dan Europskog prvenstva slalomaša-divljevodaša u Skoplju nije dobro prošao za naše kajakaše i kanuiste.

Niti jedan hrvatski natjecatelj nije se plasirao u finale, među prvih deset. U C-1 najbolji rezultat ostvario je Emir Mujčinović zauzevši 13. mjesto u polufinalnoj vožnji (a time i u ukupnom poretku) s rezultatom 103,15. Danko Herceg je u istoj utrci bio 26. s rezultatom 110,15.

Među kajakašima Andrej Glücks je zauzeo 27. mjesto (100,42), Boris Dujmić 30. mjesto (101,94), a Dinko Mulić 40. mjesto (155,69). Herceg je, u velikoj želji za medaljom, prejako startao, te na 5. vratima napravio veliku tehničku pogrešku koja mu je donijela kaznene sekunde. Dinko je također preriskantno startao i promašio 16. vrata što mu je donijelo 50 kaznenih sekundi, što je bio nenadoknadiv zaostatak.

Dio ekipe se danas vraća u Zagreb, dok naši olimpijci (Danko Herceg, Dinko Mulić i trener Stjepan Perestegi) nastavljaju put za Atenu, gdje će do 14. lipnja boraviti na pripremama na olimpijskoj slalom stazi. Nakon priprema u Ateni, očekuju ih još nastupi na utrkama Svjetskog kupa u njemačkom Augsburgu i češkom Prag.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙