FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GEORGE W. BUSH OTPUTOVAO IZ PARIZA ZA CAEN

PARIZ, 6. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Američki predsjednik George W. Bushotputovao je u nedjelju ujutro iz Pariza za Caen kako bi prisustvovaoobilježavanju iskrcavanja u Normandiji prije nego se u nedjeljunavečer vrati u Washington.
PARIZ, 6. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Američki predsjednik George W. Bush otputovao je u nedjelju ujutro iz Pariza za Caen kako bi prisustvovao obilježavanju iskrcavanja u Normandiji prije nego se u nedjelju navečer vrati u Washington.

Nakon radnog dana u Parizu, gdje se u subotu susreo sa Jacquesom Chiracom, Bush bi se u nedjelju trebao ponovno naći s francuskim predsjednikom i još petnaestak stranih državnika na normandijskim plažama radi obilježavanja 60. obljetnice savezničkog iskrcavanja.

U Collevilleu američki bi predsjednik trebao održati govor o Danu D i žrtvovanju mladih američkih vojnika za slobodu Europe.

Potom će sudjelovati u 90-minutnoj svečanosti u Arromanchesu kamo je pozvano približno 6000 osoba i kojoj će prisustvovati Gerhard Schroeder kao prvi njemački kancelar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙