FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MEĐUNARODNI FESTIVAL NOVOG KAZALIŠTA - EUROKAZ OD 22. DO 30. LIPNJA

ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Na 18. međunarodnom festivalu novogkazališta Eurokaz od 22. do 30. lipnja u Zagrebu će nastupiti grupe izItalije, Slovenije, Španjolske, Njemačke, SAD-a, Francuske i Japana.
ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Na 18. međunarodnom festivalu novog kazališta Eurokaz od 22. do 30. lipnja u Zagrebu će nastupiti grupe iz Italije, Slovenije, Španjolske, Njemačke, SAD-a, Francuske i Japana.

Organizatori su na današnjoj konferenciji za novinare najavili devet praizvedaba i 15 izvedaba te okrugle stolove o stanju u kazalištu i kazališnoj režiji.

Predstave će se izvoditi u Zagrebačkom kazalištu mladih, Tvornici, Muzeju za umjetnost i obrt i Hrvatskom narodnom kazalištu, a popratni događaji predviđeni su u Net-klubu "Mama" i Akademiji dramskih umjetnosti, rekao je član Organizacijskog odbora Zvonimir Dobrović.

Po riječima izvršne direktorice festivala Kornelije Čović, Ministarstvo kulture još nije dostavilo prijedlog konačne financijske konstrukcije, no organizatori se nadaju da novčana svota neće biti manja od prošlogodišnje kad su od grada Zagreba dobili oko 300 tisuća kuna.

(Hina) xkt ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙