FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi eko-projekt Zagrebačke banke pri Eko-centru Mavrović

ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Uoči Svjetskog dana zaštite okoliša,Zagrebačka banka (ZABA) i Eko-centar Mavrović predstavili su novieko-projekt "Promicanje ekološke-poljoprivrede i zdravog načina životapri Eko-centru Mavrović" u Sloboštini nedaleko Požege.
ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Uoči Svjetskog dana zaštite okoliša, Zagrebačka banka (ZABA) i Eko-centar Mavrović predstavili su novi eko-projekt "Promicanje ekološke-poljoprivrede i zdravog načina života pri Eko-centru Mavrović" u Sloboštini nedaleko Požege.

ZABA će financijskom podrškom omogućiti ostvarenje niza edukacijskih programa Eko-centra Mavrović koji su namijenjeni poljoprivrednicima, učenicima, studentima i zainteresiranim građanima, izvijestili su danas iz ZABA-e.

Naglasak ovog projekta biti će na značaju i praksi ekološke poljoprivrede te uključivanju što većeg broja zainteresiranih iz Požeške-slavonske županije i iz cijele Hrvatske.

Krajnji cilj projekta je popularizacija ekološke poljoprivrede kao jednog od najznačajnijih aspekata održivog razvoja, a po osposobljavanju za samostalnu ekološku proizvodnju, Eko-centar Mavrović sudionicima bi osigurao pomoć pri plasmanu njihovih ekoloških proizvoda na tržište.

ZABA je s organizacijom ekoloških projekata, namijenjenih senzibiliziranju javnosti za pitanja zaštite okoliša i promoviranju koncepcije održivog razvoja započela 1998. godine. Do sada je uključena u niz projekata, poput projekta Nova pluća Dalmacije, Povratak maslina Korčuli, Obnova botaničkog vrta na Lokrumu, Otok Svetac: ekološka oaza, Smokve u Istri, Jadranski projekt dupin, Zagrebačka banka za Velebit i sl.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙