FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SINJ: DRŽAVNO PRVENSTVO MAŽORETKINJA

SINJ, 4. lipnja 2004. (Hina) - U Sinju će se od 11. do 13. lipnjaodržati 8. državno prvenstvo mažoretkinja na kojemu će sudjelovati 35timova iz 32 hrvatska grada s ukupno 1205 natjecateljica, rečeno je nadanašnjoj konferenciji za novinare Organizacijskog odbora te priredbekoje je organizator Hrvatski savez mažoretskih timova, a pokroviteljSplitsko-dalmatinska županija.
SINJ, 4. lipnja 2004. (Hina) - U Sinju će se od 11. do 13. lipnja održati 8. državno prvenstvo mažoretkinja na kojemu će sudjelovati 35 timova iz 32 hrvatska grada s ukupno 1205 natjecateljica, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Organizacijskog odbora te priredbe koje je organizator Hrvatski savez mažoretskih timova, a pokrovitelj Splitsko-dalmatinska županija.

Izbor grada Sinja za domaćina mažoretskog prvenstva ujedno je priznanje sinjskim mažoretkinjama koje djeluju od 1997. i do sada su osvojile nekoliko naslova hrvatskih i europskih prvakinja, rečeno je na konferenciji.

Natjecanje, koje će po međunarodnim pravilima pratiti i licencirati suci iz Njemačke, Belgije i Francuske, podijeljeno je po dobnim skupinama na kadetsko, juniorsko i seniorsko i na discipline: pojedinačni, u paru i skupni nastupi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙