FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTAR ŽUŽUL I GLAVNI TAJNIK U BELGIJSKOM MINISTARSTVU VANJSKIH POSLOVA NA RADNOM SASTANKU

ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Ministar vanjskih poslova RepublikeHrvatske, dr. Miomir Žužul održao je u četvrtak u Zagrebu radnisastanak s glavnim tajnikom u Ministarstvu vanjskih poslova KraljevineBelgije Janom Graulsom.
ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske, dr. Miomir Žužul održao je u četvrtak u Zagrebu radni sastanak s glavnim tajnikom u Ministarstvu vanjskih poslova Kraljevine Belgije Janom Graulsom.

Kako je priopćeno, ministar Žužul i glavni tajnik Grauls razgovarali su o nastavku bilateralne suradnje Republike Hrvatske i Kraljevine Belgije koja je započela posjetom belgijskog ministra vanjskih poslova Louisa Michela Hrvatskoj, Zagrebu i hrvatskom Podunavlju, početkom ožujka ove godine.

Dr. Žužul i Grauls su razgovarali i o predstojećoj sjednici Europskog vijeća 17. i 18. lipnja 2004. u Bruxellesu te o podršci koju Hrvatska očekuje od Belgije glede dobivanja statusa kandidata i početka pregovora za punopravno članstvo u Europskoj uniji, a tema razgovora bilo je i stanje u regiji.

Radnom sastanku ministra dr. Žužula i glavnog tajnika Graulsa bili su prisutni veleposlanica Republike Hrvatske u Kraljevini Belgiji Ljerka Alajbeg, veleposlanica Kraljevine Belgije u Republici Hrvatskoj Jehanne Roccas te načelnik Odjela za Jugoistočnu Europu belgijskog ministarstva vanjskih poslova i posebni izaslanik belgijskog ministra vanjskih poslova za Balkan Alexis Brouhns.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙