FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PALESTINSKI PREMIJER POZIVA NA BILATERALNI PREKID VATRE

JERUZALEM, 3. lipnja 2004. (Hina/DPA) - Palestinski premijer AhmedQureia pozvao je u četvrtak na prekid vatre kao prvi korak uobnavljanju ozbiljnih pregovora između Palestinaca i Izraela.
JERUZALEM, 3. lipnja 2004. (Hina/DPA) - Palestinski premijer Ahmed Qureia pozvao je u četvrtak na prekid vatre kao prvi korak u obnavljanju ozbiljnih pregovora između Palestinaca i Izraela.

"Pozivamo na plan koji počinje ozbiljno predanošću prema bilateralnom prekidu vatre a kako bi se obnovili pregovori i okončala trenutačna kriza u regiji", rekao je Qureia na konferenciji za novinare u Abu Disu.

Istodobno su izraelski tenkovi uništili 18 kuća u predgrađu Rafaha u južnom dijelu pojasa Gaze, javlja agencija Deutsche Presse Agentur pozivajući se na izjave očevidaca.

Izraelska je vojska također dignula u zrak tunel ispod granice s Egiptom koji je služio za krijumčarenje oružja, dubok osam metara i dugačak 250, objavila je pak izraelska vojska. To je petnaesti tunel pronađen na tom području ove godine, dodaje se u priopćenju vojske.

Na vojnike je otvorena vatra i uhitili su traženog Palestinca u zgradi blizu tunela, dodaje vojska u svom priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙