FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PODRAVKA VEGETA - LOKOMOTIVA 31:30

KOPRIVNICA, 22. svibnja (Hina) - U sjajnom i dramatičnom dvobojurukometašice Podravka Vegete pobijedile su u Koprivnici Lokomotivu31:30 i tako izborile treći, odlučujući susret finala doigravanjaprvenstva Hrvatske.
KOPRIVNICA, 22. svibnja (Hina) - U sjajnom i dramatičnom dvoboju rukometašice Podravka Vegete pobijedile su u Koprivnici Lokomotivu 31:30 i tako izborile treći, odlučujući susret finala doigravanja prvenstva Hrvatske.

Odlučujući pogodak za pobjedu Podravke postigla je Adrijana Budimir iz slobodnog udarca, kada je vrijeme utakmice već isteklo. Gošće su loše postavile zid i Budimir je sjajnim udarcem osigurala pobjedu domaćim igračicama i treći susret koji je na rasporedu u nedjelju u 20.00 sati, ponovo u Koprivnici.

Lokomotiva je propustila veliku priliku prekinuti seriju Podravke i upisati drugi naslov prvakinja Hrvatske. Prvi puta "lokosice" su slavile 1992. godine kada su u finalu porazile Split. Maida Arslanagić ponovo je igrala sjajno. Postigla je 11 pogodaka i vukla je Lokomotivu prema uspjehu. Lokomotiva je u samoj završnici neprestano bila u vodstvu, sve do rezultata 29:29, kada su domaće igračice iskoristile jednu pogrešku i došle do vodstva 30:29. Podavka je imala gol prednosti i loptu 1:30 minuta prije kraja, no Tatari je napravila korake i poklonila gošćama napad. Lokomotiva je izjednačila pet sekundi prije kraja utakmice pogotkom Pasičnik. I kada se već činilo kako naslov seli u Zagreb, Budimir je donijela radost ekipi Podravke.

Najefikasnija igračica utakmice bila je Arslanagić sa 11 pogodaka, Pasičnik je dodala 6, a Nikica Pušić 4. U redovima Podravke Budimir je postigla osam, a Gilca sedam pogodaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙