FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MITROPA KUP: HRVATSKA POBIJEDILA NJEMAČKU

ZEMPLINSKA ŠIRAVA, 1. lipnja (Hina) - Mlada reprezentacije Hrvatskenajveća je senzacija tradicionalnog natjecanja za Mitropa kup što seodržava u slovačkom gradu Zemplinska Širava.
ZEMPLINSKA ŠIRAVA, 1. lipnja (Hina) - Mlada reprezentacije Hrvatske najveća je senzacija tradicionalnog natjecanja za Mitropa kup što se održava u slovačkom gradu Zemplinska Širava.

U 4. kolu Hrvatska je nadigrala Njemačku s 3:1 i izdvojila se u vodstvu jer je Slovenija poražena od Slovačke s 1,5:2,5. U našem sastavu istaknuli su se Ante Brkić i Davorin Kuljašević, koji su u taktičkoj igri nadvisili svoje suparnike Arika Brauna, odnosno Christiana Seela. Alojzije Janković i Ante Šarić osvojili su po pola boda poslije sigurne igre.

U ostalim susretima Mađarska je pobijedila Švicarsku s 3:1, Austrija je iznenadila pobjedom nad Češkom s 2,5:1,5 , a Italija i Francuska su odigrale neodlučeno 2:2.

Poslije 4. kola vodi Hrvatska s 11 bodova, Slovenija ima 9,5, Mađarska, Češka i Njemačka po 8,5, Slovačka 8, Švicarska 7,5, Austrija 7, Italija 6, a Francuska 5,5.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙