FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PET MEDALJA ZA HRVATSKE KUGLAČE

ZAGREB, 22. svibnja (Hina) - Posljednjeg dana sedmog Europskogprvenstva za slijepe i slabovidne šahiste, što je u organizacijiMeđunarodne sportske asocijacije slijepih (IBSA) održano u rumunjskomTargu Muresu, hrvatska reprezentacije je osvojila pet medalja upojedinačnoj konkurenciji.
ZAGREB, 22. svibnja (Hina) - Posljednjeg dana sedmog Europskog prvenstva za slijepe i slabovidne šahiste, što je u organizaciji Međunarodne sportske asocijacije slijepih (IBSA) održano u rumunjskom Targu Muresu, hrvatska reprezentacije je osvojila pet medalja u pojedinačnoj konkurenciji.

Najsjajniju, zlatnu medalju osvojio je Dumenčić u kategoriji B3. U istoj kategoriji Štajduhar je bio drugi. U kategoriji B1 Kombol je bio treći, u kategoriji B2 Jerković je osvojio srebrnu medalju, dok je kod žena Ruža Markešić u kategoriji B3 bila druga.

U ekipnoj konkurenciji reprezentacija Hrvatske u sastavu Kombol, Đunđek, Jerković, Sarapak, Štajduhar i Dumančić u petak je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju ispred srebrene reprezentacije Rumunjske i brončane Slovačke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙