FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ERNT U TRAVNJU I SVIBNJU POTPISAO NIZ ZNAČAJNIH UGOVORA

ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatska vodeća tvrtka međuisporučiteljima suvremenih komunikacijskih rješenja, usluga i opreme,te integrator informacijsko komunikacijskih sustava u regiji, EricssonNikola Tesla (ERNT), potpisao je prošli i ovaj mjesec niz značajnihugovora, a po učinku prednjače tržišta Bosne i Hercegovine te CrneGore, na kojima su potpisali ugovore vrijedne ukupno 85 milijuna kuna,izvijestila je danas ta tvrtka, što prenosi i Zagrebačka burza.
ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatska vodeća tvrtka među isporučiteljima suvremenih komunikacijskih rješenja, usluga i opreme, te integrator informacijsko komunikacijskih sustava u regiji, Ericsson Nikola Tesla (ERNT), potpisao je prošli i ovaj mjesec niz značajnih ugovora, a po učinku prednjače tržišta Bosne i Hercegovine te Crne Gore, na kojima su potpisali ugovore vrijedne ukupno 85 milijuna kuna, izvijestila je danas ta tvrtka, što prenosi i Zagrebačka burza.

Nakon dvogodišnjih pregovora Ericssona Nikole Tesle i Hrvatskoga telekoma prilikom kojih su zajednički analizirane različite varijante modernizacije HT mreže, u svibnju je potpisan ugovor za nadogradnju lokalne razine AXE mreže i inteligentnoga mrežnoga čvora.

ERNT i BH Telecom potpisali su početkom travnja ugovor o isporuci i puštanju u rad nove centrale u najnovijoj AXE HW 810 tehnologiji. Odmah nakon završetka tog dijela projekta, pristupit će se i podizanju softverske revizije na preostalim centralama u mreži.

Tijekom travnja potpisan je i ugovor o proširenju postojećega kontrolera baznih stanica i implementaciji i integraciji novog kontrolera koji će omogućiti daljnje proširenje GSM mreže BH Telecoma. Ugovorena je i isporuka i implementacija 62 nove bazne stanice, zajedno s odgovarajućom transmisijskom opremom.

Crnogorski GSM operator Monet i ERNT krajem travnja potpisali su ugovor o nadogradnji Monetova sustava i proširenje mreže s nekoliko baznih stanica, čime će se operatoru osigurati veći mrežni kapacitet i bolja pokrivenost. U sklopu toga u Monetovu mrežu bit će implementiran i novi centar za multimedijsko poručivanje (MMS)

ERNT kontinuirano postiže uspješne rezultate na tržištima Zajednice nezavisnih država, kaže se u priopćenju i dodaje da je jedan od najznačajnijih poslova ugovoren sa Svjazinvestovom Južnom telekomunikacijskom kompanijom iz Krasnodara, sa kojom je tijekom svibnja potpisan ugovora za isporuku opreme AXE centrala u vrijednosti od 5 milijuna dolara.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙