FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ODGOĐEN GOVOR SHARONA PRED PARLAMENTOM O POVLAČENJU IZ POJASA GAZE

JERUZALEM, 31. svibnja 2004. (Hina/AFP/dpa) - Govor kojeg je predizraelskim parlamentom trebao držati premijer Ariel Sharon o svomplanu povlačenja s pojasa Gaze, nakon čega se parlament glasovanjemtrebao izjasniti o tome, odgođen je do 8. lipnja, izjavila je uponedjeljak glasnogovornica Kneseta.
JERUZALEM, 31. svibnja 2004. (Hina/AFP/dpa) - Govor kojeg je pred izraelskim parlamentom trebao držati premijer Ariel Sharon o svom planu povlačenja s pojasa Gaze, nakon čega se parlament glasovanjem trebao izjasniti o tome, odgođen je do 8. lipnja, izjavila je u ponedjeljak glasnogovornica Kneseta.

"Govor i glasovanje koji su se trebali održati u ponedjeljak na zahtjev 40 zastupnika (od 120) odgođeni su do utorka 8. lipnja, ali dva glasovanja o povjerenju koje je tražila oporba ostaju na dnevnom redu", kazala je glasnogovornica.

Kako javlja javni radio, Sharon je zatražio od predsjednika parlamenta Reuvena Rivlina odgađanje iznošenja plana povlačenja s pojasa Gaze i glasovanje o tome bojeći se da će ostati u manjini u svojoj koaliciji.

No, Sharon je odlučan ne odustati od plana unatoč protivljenju u vladi, doznaje se iz izvora bliskih izraelskom premijeru.

"Nema odstupanja. Odlučan je provesti taj plan", kazao je neimenovani izvor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙