FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LONDON: ČETIRI BRITANCA I IRAČANIN USPJELI POBJEĆI NAKON NAPADA U BAGDADU

LONDON, 31. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Četiri britanska civila ijedan Iračanin uspjeli su pobjeći nakon što je njihov konvoj napadnutu nedjelju u sjeverozapadnom dijelu Bagdada, priopćilo je uponedjeljak britansko ministarstvo vanjskih poslova.
LONDON, 31. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Četiri britanska civila i jedan Iračanin uspjeli su pobjeći nakon što je njihov konvoj napadnut u nedjelju u sjeverozapadnom dijelu Bagdada, priopćilo je u ponedjeljak britansko ministarstvo vanjskih poslova.

Drugi Iračanin je ubijen u tom napadu, navodi se u priopćenju.

"Četiri britanska državljana i jedan Iračanin koji su putovali u konvoju izašli su iz vozila, zaustavili jedno iračko vozilo koje je prolazilo i odvezli se", rekla je glasnogovornica ministarstva.

"Niti jedan od četvorice britanskih državljana nije ozlijeđen ili ubijen", dodala je. "Iračanin je ranjen, ali vjerujemo da ozljede nisu teške".

Očevici su izjavili da su napadači zaskočili konvoj od tri vozila na autocesti i otvorili vatru te da su dva strana državljana ubijena.

Lokalno stanovništvo i policija priopćili su u nedelju da su napadači odveli tri preživjela nakon napada, ali je glasnogovornica rekla da su izvori koji su obišli mjesto napada izjavili kako ne vjeruju da se to dogodilo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙