FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste suhe, promet srednjeg intenziteta

ZAGREB, 22. svibnja 2004. (Hina) - Ceste su u većem dijelu Hrvatskesuhe, a promet je srednjeg intenziteta, na većini cesta vozi se bezposebnih ograničenja, izvijestio je Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 22. svibnja 2004. (Hina) - Ceste su u većem dijelu Hrvatske suhe, a promet je srednjeg intenziteta, na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja, izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema duljih čekanja.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na Macelju i Bajakovu.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima težim od 7,5 tona (dopušten je samo onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove redovito.

Zbog obnove kolnika ili izgradnja cestovnih objekata na pojedinim dionicama promet može biti otežan i usporen.

Dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Delnice do čvora Ravna Gora, zatvorena je do 5. lipnja, zbog obnove viadukta Zalesina. Obilazni je smjer od Delnica po D32 Delnice-Ravna Gora, a od Ravne Gore županijskom cestom Zalesina-Dedin-Delnice.

Lička magistrala (D1) zatvorena je do 15. lipnja na dionici Korenica-Pećane. Teretna vozila ukupne mase iznad 7,5 tona voze obilazno smjerom Korenica -Bunić-Gospić-Gračac. Autobusi, osobna i teretna vozila ukupne mase do 7,5 tona voze smjerom Korenica-Bunić-Debelo Brdo-Pećane.

Zagrebačkom obilaznicom, zbog obnove sjevernog kolnika između Buzina i Lučkog, dvosmjerno se vozi južnim trakom.

Zastoja na istoj obilaznici ima i zbog radova od čvora Jankomir do čvora Lučko.

Jadranskom magistralom kroz Senj, te dionicama Posedarje-Zeleni Hrast, Šibenski most-nadvožnjak Šubićevac i Raba-Klek zbog radova se povremeno vozi usporeno jednim trakom.

Zbog obnove magistrale na ulazu u Zadar sa splitske strane, zatvorena je dionica od mosta Ričine do Atlas Osiguranja.

Počela je sanacija klizišta Gornjem Jesenju pa do 11. lipnja teretna vozila koriste obilazan smjer Bednja-Trakošćan-Đurmanec-Šutnica (i obratno), a ostala voze izmjenično jednim trakom.

Do 25. svibnja, zatvorena je dionica D5 Virovitica-Terezino Polje od Virovitice do Lukača. U vrijeme izvođenja radova promet će ići obilazno: Suhopolje-Gradina-Lukač-(D5)-Terezino Polje, odnosno Terezino Polje-Lukač-Rogovac-(D2)-Virovitica, ili Pitomača-Đurđevac. Poštujte privremenu signalizaciju.

Odroni kamenja ili zemlje mogući su na cestama kroz gorja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙