FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jaka bura puše na A 1 od Gornje Ploče do Svetog Roka

ZAGREB, 30. svibnja 2004. (Hina) - Na autocesti A1 Gornja Ploča - SvetiRok zbog bočnih udara bure ograničena je brzina vožnje na 60kilometara na sat, a na dijelu autoceste Maslenica - Posedarje na 80kilometar na sat, izvijestio je jutros Hrvastki auto-klub.
ZAGREB, 30. svibnja 2004. (Hina) - Na autocesti A1 Gornja Ploča - Sveti Rok zbog bočnih udara bure ograničena je brzina vožnje na 60 kilometara na sat, a na dijelu autoceste Maslenica - Posedarje na 80 kilometar na sat, izvijestio je jutros Hrvastki auto-klub.

Autocesta A6 Rijeka - Zagerb od čvora Delnice do čvora Ravna Gora zatvorena je do 5. lipnja zbog obnove vijadukta Zalesina. Od Delnica se vozil D32 Delnice - Ravna Gora a iz smjera Ravne Gore županijskom cestom Zalesina - Dedin - Delnice.

Promet dionicom Ličke magistrale (D1) Korenica - Pećane zbog radova je obustavljen do 15. lipnja, a teretna vozila iznad 7,5 tona nosivosti voze smjerom Korenica - Bunić - Gospić - Gračac, a sva ostala vozila Korenica - Bunić - Debelo Brdo - Pećane.

Zbog rekonstrukcije za sva vozila osim za stanovništvo, zatvorena je D503 na dionici Biograd - Šopot, promet Biograd - Benkovac odvija se smjerom Biograd - Pakoštane - Vrana - Šopot - Benkovac. Na istom području zbog gradnje nadvožnjaka zatvorena je dionica D27 od Šopota do Miranja. Od Benkovca prema Šibeniku vozi se cestom Benkovac - Zapulžane i novom cestom paralelnom s dijelom D127. S dijela autoceste A1 Gornja Ploča - Zadar promet prema Šibeniku preusmjeren je na izlaz Zadar 2, pa na Smilčić.

Kod Brinja na D23 radi se na nadvožnjaku Vranjiž i promet se propušta svakoga sata po 15 minuta.

Na većini graničnih prijelaza u putničkom prometu nema duljih čekanja.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljnska do Varaždina nedjelom od 6 do 22 zabranjen je promet teretnim vozilima težim od 7,5 tona nosivosti (dopuštena je samo opskrba).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac zbog rekonstrukcije s mađarske strane i promet je preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezno Polje i Duboševicu. Kontrolu naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajektni promet je redovit.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙